Over ons

Wie zijn we en wat doen we?

Plaats uw aanvraag

ALTIJD gratis en vrijblijvend

In het kort over Belastingadvies Direct

Belastingadvies Direct is in 2012 gestart vanuit de behoefte in de markt. Zelf liepen we tegen het feit aan dat belastingadviseurs en boekhouders bij ons in de regio niet makkelijk vindbaar waren. Daarnaast was het maken van een vergelijking lastig en tijdrovend. Met Belastingadvies Direct bieden we hierin de oplossing voor particulieren en bedrijven.

In heel Nederland hebben wij een uitstekende dekkend netwerk van ervaren boekhouders en belastingadviseurs. Nadat een aanvraag is geplaatst via ons contactformulier leggen we deze voor aan onze boekhouders en belastingadviseurs in uw regio. U ontvangt, binnen 24 uur, diverse offertes. Vergelijk en kies de beste belastingadviseur of boekhouder. Uiteraard is onze service geheel gratis en vrijblijvend. Zelf het gemak ervaren? Plaats gerust uw aanvraag.

Het team achter de schermen

Belastingadvies Direct is een dienstverlening dat vanuit Welikeleads.com en Offerti B.V. gefaciliteerd wordt. Met een enthousiast team van online marketing specialisten werken wij iedere dag aan de verbetering van onze service. Door onze uitstekende online aanwezigheid en transparante dienstverlening maken jaarlijks duizenden particulieren en bedrijven gebruik van onze service. En daar zijn we trots op.

Voor belastingadviseurs en boekhouders

Wij zijn er natuurlijk ook voor de zakelijke professionals. Heeft u een bedrijf in de financiële dienstverlening en wilt u graag uw bedrijf laten groeien? Meldt u dan gratis aan via ons aanmeldformulier. U ontvangt vervolgens dagelijks interessante aanvragen van potentiële klanten uit uw regio in uw mailbox. In onze bedrijvengids ziet u met welke bedrijven wij reeds een samenwerking hebben.

Vriendelijke groet,
Team Belastingadvies Direct & Offerti B.V.

Waarom Belastingadvies Direct?

  • Plaats gratis uw aanvraag
  • Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
  • Belastingadviseurs uit uw regio reageren
  • Vergelijk en kies uw belastingadviseur

Belastingadvies contact en informatie