Hulp bij belastingaangifte in Groningen

Uw belastingaangifte 2021 zorgeloos en goed geregeld

Al vanaf € 60,- geregeld! Vergelijk en bespaar.

Start vergelijk

Geheel vrijblijvend - Bespaar tot 40%

Veelgestelde vragen

Direct antwoord op uw vraag

 • In Groningen e.o.
 • KVK getoetst
 • Gratis advies en offerte
 • Afspraak snel gemaakt

Hulp bij belastingaangifte 2021 in Groningen

Ziet u belastingen als een noodzakelijk kwaad? En zou u uw belastingzaken liever uitbesteden aan een professionele belastingadviseur in Groningen? Hulp bij belastingaangifte over 2021 nodig, wilt u een bezwaarschrift laten opstellen of heeft u vragen over uw zorg- huur of kindertoeslag? Dan bent u hier aan het juiste adres. Bij Belastingadvies Direct kunnen we u snel in contact brengen met vakbekwame en gekwalificeerde belastingadviseurs in uw regio. Plaats uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur reactie.

Wat doet een belastingadviseur voor u?

Hierboven hebben we al enkele zaken benoemt, maar de belastingadviseurs in Groningen staan klaar voor het regelen van al uw belastingzaken of het nu om particuliere belastingkwesties gaat of om de afhandeling van de belastingen van uw bedrijf. Hiermee wordt u een grote last uit handen genomen en kunt u zich focussen op zaken waar u zich liever mee bezighoudt. Voor hulp bij belastingaangifte verstaan we o.a.:

 • Belastingadvies en aangifte voor particulieren
 • Advies bij toeslagen en aftrekposten
 • Zakelijk belastingadvies (ook voor zzp'ers)
 • Samenstellen van jaarrekeningen
 • Btw aangifte indienen
 • Bijhouden van wijzigingen op fiscaal gebied
 • Opstellen van bezwaarschriften
 • Jaarlijkse belastingaangifte
 • Financiële administratie

U kunt veel fiscale problemen en frustraties voorkomen door uw belastingzaken over te laten aan iemand die er verstand van heeft en er ook nog eens plezier aan beleeft om dit voor u te mogen regelen. Belastingadvies Direct brengt u eenvoudig in contact met ervaren en gekwalificeerde belastingadviseurs in Groningen. Hiervoor hoeft u alleen ons online contactformulier in te vullen. Bevestig de aanvraag via uw e-mail en ontvang binnen 24 uur de offertes. Vergelijk en kies de beste belastingadviseur.

Afspraak maken en offerte aanvragen

Reviews Belastingadvies Direct
Klanten beoordelen ons met een 9,2

Plaats uw aanvraag

Geheel vrijblijvend - Beveiligd verzonden

Goed om te weten is dat er een verschil is tussen een belastingadviseur en een fiscalist. Een fiscalist is een beschermde titel en daarmee erkend gespecialiseerd in de belastingwetgeving. Een belastingadviseur is geen beschermde titel. Een belastingadviseur is natuurlijk vakkundig genoeg om u bij uw belastingzaken te helpen. Een belastingadviseur schakelt u in vanaf € 60,- en een fiscalist vanaf € 125,-.

Bij het vergelijken is dit een goed punt om op te letten. Hierdoor kunnen grote prijsverschillen ontstaan.

Reviews van klanten in Groningen

Ervaar zelf ook het gemak van Belastingadvies Direct

Aangifte inkomstenbelasting

Geplaatst op: 31.05.2023 door Fam. Beerings

Wij zochten hulp voor onze aangifte inkomstenbelasting 2021. Via jullie hebben we een goede vergelijking kunnen maken. Top!
Beoordeling:

Hulp bij belastingaangifte

Geplaatst op: 30.05.2023 door Mevr. Udens

We waren verbaasd over de snelheid van jullie service. Letterlijk binnen 24 uur een belastingadviseur gevonden. Dank!
Beoordeling:

Belastingadvies gevraagd

Geplaatst op: 30.05.2023 door Mevr. Keijzer

Door inkomstenwijzigingen als zzp'er en de aanschaf van een nieuwe woning, hebben we via jullie belastingadvies ingewonnen.
Beoordeling:

Hulp bij belastingaangifte nodig? Wij geven u advies!

Met betrekking tot belastingen is het belangrijk dat u advies op maat krijgt. Het belastingstelsel bestaat uit talloze regels, maar welke regels zijn nu specifiek van toepassing op uw situatie? Dat is waar uw belastingadviseur in Groningen om de hoek komt kijken. Deze professional zal nauwkeurig gaan bekijken welke regels op uw situatie van toepassing zijn, op welke toeslagen u recht hebt, op welke aftrekposten u een beroep kunt doen etc. Het doel is om hiermee een zo groot mogelijk belastingvoordeel te behalen.

Netwerk aan belastingadviseurs Groningen

Wij hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd met de beste belastingadviseurs van het hele land. Wij kunnen u dus altijd hulp bij uw belastingaangifte bieden. Het is voor ons daarom geen moeilijke klus om voor u goede belastingadviseurs in Groningen te vinden. Laat ons weten wat u zoekt via het contactformulier op deze website. Bent u op zoek naar particulier belastingadvies? Wilt u zakelijk belastingadvies? Hebt u een professional nodig voor het voeren van uw boekhouding of voor de jaarlijkse belastingaangifte? Hulp bij belastingaangifte nodig? We hebben altijd wel een geschikte belastingadviseur in Groningen u in de buurt klaarstaan.

Snel en goed belastingadvies

Heb je twijfels over u belastingaangifte over 2021? Schakel dan de kennis en kunde in van Belastingadvies Direct. Voor iedereen die belastingadvies nodig heeft, zakelijk en particulier, staan onze belastingadviseurs in Groningen klaar. Al vanaf € 60,- is uw belastingaangifte goed geregeld en weet u zeker dat u geen geld laat liggen waar u recht op heeft. Leg u belastingvraagstuk gerust bij ons neer. Binnen 24 uur heeft u reacties en vrijblijvende offertes om te vergelijken. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent en maakt u de beste keuze.

Vergelijk gratis offertes

Dien uw verzoek bij ons in, dan zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk gratis offertes ontvangt van meerdere belastingadviseurs in Groningen. Vergelijk de offertes en kies de beste eruit! Altijd de beste hulp voor uw belastingaangifte bij u in de regio.

Schakel ons ook in voor

Aangifte inkomstenbelasting

Zakelijk belastingadvies

Actief in de regio Groningen

Plaats: Groningen
Provincie: Groningen
Gemeente: Groningen
Postcode: 9711 JB
Straat: Akerkhof
Netnummer: 050

Wijken: Beijum - Binnenstad - Coendersborg - Corpus den Hoorn - Grunobuurt - De Held - Helpman - Herewegwijk - De Hoogte - Hoornse Meer - Kostverloren - Korrewegwijk - Laanhuizen - Selwerd - Lewenborg - Oosterparkwijk - De Wijert - Oosterpoortwijk - Oranjewijk - Paddepoel - Rivierenbuurt - Tuinwijk - Schildersbuurt - Ulgersmaborg - Vinkhuizen - Zeeheldenbuurt

Omliggende plaatsen: Dorkwerd - Engelbert - Hoogkerk - Leegkerk - Middelbert - Noorddijk - Noorderhoogebrug - Ruischerbrug

Veelgestelde vragen over hulp bij belastingaangifte

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Stel uw vraag

Altijd binnen 24 uur reactie

Iedereen in Nederland die inkomsten heeft zal aangifte inkomstenbelasting moeten doen. U hoeft dus pas aangifte te doen als u ook daadwerkelijk inkomsten heeft gehad in het jaar 2021. Hier zit geen leeftijdsgrens aan. Check zelf altijd bij de Belastingdienst of het interessant is om aangifte te doen. Soms kunt u namelijk geld terugkrijgen.
Iedereen in Groningen die u een aangiftebrief heeft ontvangen van de Belastingdienst is verplicht om aangifte inkomstenbelasting 2021 te doen. Ook wanneer u geen brief heeft gekregen bent u wel verplicht om aangifte te doen. Dit komt omdat sommige kosten of inkomsten nog niet bekend zijn bij de Belastingdienst.
De makkelijkste manier is om aangifte te doen via de aangifte-app van de Belastingdienst. U hoeft hier alleen uw gegevens te controleren en op verzenden te klikken. Wilt u echter iets aanpassen in uw aangifte? Dan is de website van Mijn.Belastingdienst.nl de beste manier om uw aangifte in orde te maken.
Een veel gestelde vraag is: "Hoe komt de Belastingdienst aan mijn gegevens?". De Belastingdienst verzameld allerlei gegevens van o.a. banken, verzekeraars, hypotheekverstrekkers en werkgevers. Door deze gegevens allemaal te verwerken kan de Belastingdienst uw aangifte vooraf al zoveel mogelijk vooraf invullen voor u. Het is wel altijd ons advies om alle gegevens goed te controleren en aan te vullen wanneer dit nodig is.

Ondanks dat de Belastingdienst vooraf veel voor u regelt, bent u er zelf altijd eindverantwoordelijk voor dat uw aangifte inkomstenbelasting over 2021 correct en volledig is ingevuld.
Als eerste is het belangrijk om uw inkomsten door te geven aan de Belastingdienst. Dit kan zijn uw inkomsten uit uw baan, eigen bedrijf of uitkering. Beleggingen, zoals cryptomunten (Bitcoin, Ethereum, Cardano of andere munten), geef je op onder 'overige inkomsten'. Belangrijk bij cryptomunten is dat u de koersprijs van 1 januari van het aangiftejaar hanteert.

Daarnaast is het belangrijk dat u ook de aftrekposten aangeeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zorg- of studiekosten die je gemaakt hebt. Benieuwd naar de volledige lijst van aftrekposten en kortingen? Kijk dan hier op de website van de Belastingdienst.
De aangifte inkomstenbelasting over 2021 moet voor 8 mei 2022 binnen zijn bij de Belastingdienst. Goed om te weten is dat als u voor april uw aangifte al heeft gedaan, u in juli al de definitieve aanslag ontvangt. Zo weet je tijdig hoeveel belastinggeld je terugkrijgt of moet betalen. Krijgt u geld terug? Dan staat het binnen één week op uw rekening. Makkelijker kunnen we het niet maken.
De aangifte inkomstenbelasting over 2021 vergeten te doen? Dat kan natuurlijk gebeuren. Als eerste krijgt u dan altijd een herinnering van de Belastingdienst. Heeft de Belastingdienst dan nog geen aangifte van u ontvangen? Dan krijgt u een aanmaning met daarin het termijn beschreven wanneer u de aangifte ingediend moet hebben.

Heeft de Belastingdienst, na deze herinneringen, nog steeds geen aangifte van u ontvangen? Dan maakt de Belastingdienst zelf een inschatting van uw inkomen. Hiervan krijg je de aanslag met een verzuimboete.
Ja. Daar zijn wij voor. Veel mensen vinden het doen van de aangifte inkomstenbelasting 2021 lastig. De Belastingdienst maakt het steeds makkelijker door de aangifte vooraf in te vullen. Echter zijn aangiften vaak complexer dan ze op voorhand lijken. Het is daarbij verstandig om advies te vragen van een ervaren en gekwalificeerd belastingadviseur in Groningen. Via ons contactformulier vergelijkt u direct de beste belastingadviseurs in Groningen en omgeving. Vergelijk en kies de belastingadviseur die het beste bij u past.
Zodra uur aangifte heeft verzonden komt deze terecht in de databank van de Belastingdienst in Apeldoorn. Hier zal uw aangifte gecontroleerd worden op:
 • Uw gegevens compleet zijn
 • Of deze gegevens kloppen met die van de Belastingdienst
 • De ingevulde gegevens overeenkomen met de fiscale regels
Bovenstaande controle is volledig automatisch. Blijkt uit de controle dat een van bovenstaande controles niet kloppen? Dan zal de Belastingdienst uw aangifte handmatig gaan controleren.
Leuke vraag! Doordat iedereen inkomstenbelasting moet betalen komt er ook veel geld binnen bij de Belastingdienst. Gemiddeld is dit jaarlijks ongeveer 4,5 miljard euro. Dat is héél veel geld. Hiermee worden voorzieningen bekostigd in Groningen voor ons allemaal. U kunt hierbij denken aan scholen, veiligheid, natuur en zorg.

Advies of hulp nodig bij uw aangifte inkomstenbelasting 2021?

Vergelijk gratis belastingadviseurs in Groningen en omgeving. Binnen 24 uur reactie.

Plaats uw aanvraag

Gratis & vrijblijvend - Beveiligd verzonden