Aangifte inkomstenbelasting

Voor ondernemers en particulieren.

ALTIJD gratis en vrijblijvend

Aangesloten belastingadviseurs

1. Plaats uw aanvraag

Uw aanvraag plaatst u gratis en vrijblijvend via ons contactformulier.

2. Informatie en offerte

Ontvang informatie op uw vragen en vrijblijvende offertes op maat.

3. Kies uw belastingadviseur

Vergelijk de offertes, bespaar en kies een belastingadviseur in uw regio. Zó geregeld!

Inkomstenbelasting

Particulier of ondernemer? Dat maakt niet uit; iedereen krijgt te maken met de inkomstenbelasting. De meeste mensen zien het doen van de aangifte van de inkomstenbelasting als een noodzakelijk kwaad. Niet zelden worden de wetten en regels rondom de inkomstenbelasting gewijzigd, waardoor het voor de meeste mensen lastig is om steeds goed op de hoogte te blijven. De professionele belastingadviseurs van Belastingadvies Direct kunnen u deze zorg uit handen nemen. Ze adviseren en ondersteunen u graag bij de aangifte van uw inkomstenbelasting.

Wat is inkomstenbelasting?

Iedereen die inkomen ontvangt, dient hier belasting over te betalen. Een ondernemer betaalt inkomstenbelasting over de winst die hij behaald heeft en werknemers betalen belasting over hun inkomen uit loondienst. Ook over inkomen uit aandelen, spaargeld en beleggingen moet inkomstenbelasting betaald worden. Hoeveel inkomstenbelasting mensen moeten betalen, hangt van hun specifieke situatie af. Zo zijn er allerlei aftrekposten die van de winst of het inkomen afgehaald mogen worden, waardoor er een lager belastbaar inkomen overblijft. Daarnaast bestaan er ook nog allerlei soorten heffingskortingen.

Een vergissing is zo gemaakt!

Een vergissing zo is gemaakt, zeker als belastingen niet uw vak is! Het gebeurt te vaak dat mensen een aftrekpost over het hoofd zien. Een andere veelvoorkomende vergissing is een inkomstenpost die niet opgegeven wordt. Het kan ook gebeuren dat u kosten aftrekt, die achteraf niet aftrekbaar blijken te zijn. Dit kan u duur komen te staan; u betaalt te veel belasting, u krijgt te weinig belasting terug of u krijgt een boete van de Belastingdienst. Het is beter om te investeren in een professionele belastingadviseur via Belastingadvies Direct. Dit is een goed opgeleide deskundige met veel ervaring die alle ontwikkelingen binnen de wereld van de belastingen op de voet volgt. Uiteindelijk zal u hierdoor voordeliger uit zijn en uzelf bovendien een hoop frustratie besparen!

Wat kan een belastingadviseur voor u doen?

Twijfelt u of u uw aangifteformulier goed hebt ingevuld? Laat het dan checken door een belastingadviseur. Bent u niet zeker over de aftrekposten en regelingen die voor u gelden? Een belastingadviseur geeft u hierover duidelijkheid en geeft u belastingadvies waar u echt wat aan hebt. Daarnaast kan een belastingadviseur u ook informeren over hoe het zit met uw eventuele voorlopige teruggaaf en kan voor u uitzoeken of u bijvoorbeeld (met terugwerkende kracht) recht hebt op kinderopvangtoeslag, kindgebonden budget, zorgtoeslag of huurtoeslag. Er zijn in Nederland heel wat regelingen; een belastingadviseur zoekt het graag allemaal voor u uit. Ook kan deze professional u helpen bij het indienen van eventuele bezwaren van besluiten van de Belastingdienst en met het op orde krijgen van uw administratie.

Hulp nodig met uw inkomstenbelasting?

Belastingen, u hoeft er niet alleen voor te staan. Vind hier gemakkelijk en snel online een professionele belastingadviseur in uw omgeving. Dat doet u door hier een offerteverzoek in te dienen. U ontvangt binnen 24 uur kosteloze en vrijblijvende offertes van meerdere belastingadviseurs in uw omgeving. Wie biedt de beste prijs én de beste service? Uw keuze voor een goede belastingadviseur is zo een stuk gemakkelijker!

Waarom Belastingadvies Direct?

  • Plaats gratis uw aanvraag
  • Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
  • Belastingadviseurs uit uw regio reageren
  • Vergelijk en kies uw belastingadviseur

Belastingadvies contact en informatie