Financiële tips

Voor uw persoonlijke situatie.

ALTIJD gratis en vrijblijvend

Aangesloten belastingadviseurs

1. Plaats uw aanvraag

Uw aanvraag plaatst u gratis en vrijblijvend via ons contactformulier.

2. Informatie en offerte

Ontvang informatie op uw vragen en vrijblijvende offertes op maat.

3. Kies uw belastingadviseur

Vergelijk de offertes, bespaar en kies een belastingadviseur in uw regio. Zó geregeld!

Financiële tips voor uw persoonlijke situatie

Met geld kun je misschien geen geluk kopen, maar het kan het dagelijkse leven wel een stuk makkelijker maken. Het is makkelijker om ‘s nachts te slapen, en we voelen ons niet zo gestrest. Veel mensen zijn ongelukkig vanwege de rommelige persoonlijke financiën. Met geld kun je geluk kopen, dus blijf lezen om te zien hoe je je eigen financiën kunt verbeteren.

Maak een strak plan

Ontwikkel een beter plan voor de toekomst door een dagboek bij te houden van al je uitgaven. Als je het wel opschrijft, leg het dan opzij tot de volgende dag, je hoeft er niet altijd naar te staren en kan het vergeten. Koop een groot whiteboard en plaats het op een zichtbare plek. Schrijf alles op wat je daaraan uitgeeft. Zo zie je het vaker.

Geloof niet dat kredietbeoordelingsorganisaties je kredietgeschiedenis kunnen verbeteren. Veel bedrijven brengen marketingmateriaal uit dat brede claims maakt over wat ze voor u kunnen doen. Dit is niet feitelijk, want de kwalen van uw krediet lijken niet noodzakelijkerwijs op de kredietkwesties van anderen. Bedrijven die beloven uw krediet volledig schoon te maken, bedriegen u.

Investeer slim

Blijf bij het investeren uit de buurt van grote kosten. Servicekosten voor makelaars die helpen bij langetermijninvesteringen zijn gebruikelijk. Deze kosten kunnen in uw rendementen opgaan. Gebruik geen makelaars die grote commissies nemen, en blijf uit de buurt van fondsen met hoge beheerskosten.

Uw bank kan helpen

Stel een automatisch spaarplan op met uw bank, zodat er elke maand een bepaalde hoeveelheid geld wordt overgemaakt naar een spaarrekening van uw betaalrekening. Dit zal u helpen om elke maand geld te sparen. U kunt dit plan ook gebruiken om te sparen voor grote aankopen of uitgaven, zoals vakanties en bruiloften. Wilt u hier meer over weten? Praat hier dan over met uw accountant. Zij kunnen u hier verder in helpen.

Getrouwde koppels moeten de echtgenoot hebben die het beste krediet heeft om een lening aan te vragen. Als u iemand bent die niet het beste krediet heeft, moet u proberen het krediet op te bouwen met een creditcard met een kleine limiet die u elke maand kunt afbetalen. Zodra jullie beiden een hoge kredietscore hebben, kunnen jullie samen een lening aanvragen en je schuld gelijk verdelen.

Zodra de verjaringstermijn voor bepaalde soorten schulden is verstreken, kunnen incassobureaus en crediteuren niet meer wettelijk dreigen om u voor oude schulden aan te klagen. De statuten variëren per staat, meestal variërend van 3-10 jaar. Vraag een financieel expert om uit te vinden wanneer de schuld die u verschuldigd bent zal verlopen en doe geen betaling aan een incassobureau als ze werken om een oude schuld te innen.

Wat kunt u doen na dit artikel?

Hopelijk heeft dit artikel je een paar dingen geleerd over persoonlijke financiën die je zullen helpen om ze beter te beheren en op hun beurt, je leven. Het krijgen van in goede financiële vorm kan tijd, moeite en vereisen dat u een paar grote veranderingen, maar op de lange termijn, zal het hebben van beheersbare persoonlijke financiën leiden tot meer gemoedsrust en veel minder stress. Deze twee dingen zullen u beiden helpen om een gelukkiger leven te leiden.

Waarom Belastingadvies Direct?

  • Plaats gratis uw aanvraag
  • Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
  • Belastingadviseurs uit uw regio reageren
  • Vergelijk en kies uw belastingadviseur

Belastingadvies contact en informatie