Belastingaangifte bij echtscheiding 2017-08-31T14:06:13+00:00

Belastingaangifte bij echtscheiding

Uw belastingzaken goed geregeld.

Plaats uw aanvraag

ALTIJD gratis en vrijblijvend

Aangesloten belastingadviseurs

1. Plaats uw aanvraag

Uw aanvraag plaatst u gratis en vrijblijvend via ons contactformulier.

2. Informatie en offerte

Ontvang informatie op uw vragen en vrijblijvende offertes op maat.

3. Kies uw belastingadviseur

Vergelijk de offertes, bespaar en kies een belastingadviseur in uw regio. Zó geregeld!

Belastingaangifte bij echtscheiding

Een echtscheiding is altijd een ingrijpende gebeurtenis die naast veel emoties ook veel geregel met zich meebrengt. Er zijn talloze zaken die in orde gebracht moeten worden. Denk aan de verdeling van uw bezittingen, de zorg voor de kinderen, het afhandelen van eventuele schulden, de verkoop van uw huis, erfrecht en noem maar op. Ook bij het indienen van de belastingaangifte na een echtscheiding zijn er allerlei belangrijke aandachtspunten die u in ogenschouw dient te nemen. Waarom schakelt u hiervoor geen deskundige belastingadviseur in die uw zorgen kan verlichten?

Belangrijke aandachtspunten

Waarom is het belangrijk om een belastingadviseur bij de hand te nemen na een echtscheiding? Na uw echtscheiding verandert er in veel gevallen van alles in uw fiscale situatie. U en uw partner zijn bijvoorbeeld geen fiscale partners meer. U bent beide afzonderlijk verantwoordelijk voor het correct en op tijd indienen van uw belastingaangifte. Misschien deed uw partner altijd de belastingaangifte? Nu moet u het zelf doen, maar u weet niet hoe dit moet? Uw belastingadviseur staat u graag bij. Zijn er kinderen betrokken bij de echtscheiding? Dan hebt u mogelijk ook te maken met alimentatie. Ook dit moet verwerkt worden in uw belastingaangifte. Uw belastingadviseur kan ook voor u controleren of u misschien recht hebt op een heffingskorting als een alleenstaandenouderkorting.

Hulp bij belastingaangifte na echtscheiding

U staat er dus voor het indienen van uw belastingaangifte na uw echtscheiding niet alleen voor. Via Belastingadvies Direct komt u snel en eenvoudig in contact met een goede belastingadviseur. Maar wat kost een professionele belastingadviseur? U zit natuurlijk niet te wachten op nog meer kosten. Een scheiding brengt vaak al genoeg onkosten met zich mee. We kunnen u hier garanderen dat een goede belastingadviseur helemaal niet duur hoeft te zijn. Doordat uw belastingaangifte op professionele wijze gebeurt, kunt u vaak rekenen op interessante belastingvoordelen, waardoor u de kosten gemakkelijk terugverdient.

Meer weten?

Geïnteresseerd in de hulp van een professionele belastingadviseur? Neem dan hier contact met ons op via het online contactformulier. We brengen u graag in contact met meerdere belastingadviseurs die u een gratis offerte zullen sturen. U vergelijkt alle offertes en kiest de beste match! Op deze manier kunt u ervan op aan dat uw belastingaangifte na uw echtscheiding goed wordt afgehandeld tegen een betaalbare prijs.

Waarom Belastingadvies Direct?

  • Plaats gratis uw aanvraag
  • Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
  • Belastingadviseurs uit uw regio reageren
  • Vergelijk en kies uw belastingadviseur

Contact en informatie