Belastingadvieskantoor Amsterdam
Belastingadvieskantoor nodig?
In Amsterdam hebben wij 6 belastingadvieskantoren die u direct van dienst kunnen zijn. Plaats vrijblijvend uw aanvraag en u ontvang binnen 24 uur (op werkdagen) gratis offertes. Vergelijk en kies het beste belastingadvieskantoor in uw regio dat bij u of uw onderneming past.
Contact opnemen met belastingadvieskantoor


Belastingadvieskantoor in Amsterdam

Als ondernemer komt u terecht in een wereld van regels en wetten rondom belastingen en andere financiële zaken. Zelf uw financiën bijhouden is een tijdrovende klus. Heeft u hier zelf geen tijd voor, heeft u geen idee waar u allemaal aan moet denken, of wilt u alleen het doen van uw belastingaangifte uitbesteden? Een belastingadvieskantoor helpt u graag bij al uw belastingzaken. Via Belastingadvies Direct vindt u snel een belastingadvieskantoor in Amsterdam of omgeving.

Wat doet een belastingadvieskantoor?

Een belastingadvieskantoor helpt u bij al uw belastingzaken, maar kan u ook adviseren op financieel gebied. In Amsterdam kunt u bij een belastingadviseur terecht voor onder andere:

 • Het verzorgen van de belastingaangifte (denk aan inkomstenbelasting en omzetbelasting)
 • Het opstellen van de jaarrekening en eventueel tussentijdse rapportages
 • Het controleren van de door u zelf bijgehouden administratie
 • Fiscale en financiele advisering
 • Facturering
Schakel een professional in die u ondersteunt bij uw belastingzaken, zodat u zelf meer tijd heeft voor uw onderneming. Of u nu starter bent of u al jaren een eigen onderneming heeft; een belastingadvieskantoor van Belastingadvies Direct is uw betrouwbare partner op fiscaal gebied in Amsterdam om omgeving.

Incidenteel of structureel?

Een belastingadvieskantoor in Amsterdam is er voor incidentele vragen, maar kan u ook structureel ondersteunen. U hoeft zelf niet meer om te kijken naar de omzetbelasting ieder kwartaal of de jaarlijkse inkomstenbelasting. Met de juiste hulp houdt u uw financiën op orde en houdt u overzicht.
Als ondernemer is een goed en betrouwbaar belastingadvieskantoor erg veel waard. Iemand die ons persoonlijk adviseert in financiële en fiscale zaken. Via jullie konden we makkelijk vergelijken en hebben we de juiste keuze kunnen maken. Enorm bedankt! – Dhr. Ensink uit Amsterdam

Kaartweergave Amsterdam

Belastingadvieskantoor voor MKB Als het om belastingen gaat wilt u het als MKB'er goed geregeld hebben. Een belastingadvies- kantoor draagt hier zorg voor. Wij kunnen uw volledige administratie uit handen nemen incl. alle belastingaangiften.
Belastingadvieskantoren voor ZZP Als zzp'er bent u goed in uw vakgebied en heeft u liever geen omkijken naar uw financiële administratie. Laat dat nu net ons vakgebied zijn waarmee we u kunnen ontlasten. Wij hanteren scherpe tarieven voor zzp'ers.
Werkgebied informatie
Particulier belastingadvies Een klein foutje bij de Belastingdienst kan grote gevolgen hebben. Heeft u hulp nodig bij uw aangifte inkomstenbelasting of heeft u vragen over bepaalde toeslagen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.
Contact opnemen met belastingadvieskantoor

Verschillende soorten belastingaangiften

Wist u dat er verschillende soorten belastingaangiften bestaan? De meest bekende zijn de inkomstenbelasting en omzetbelasting, maar veel ondernemers zijn er dan nog niet. Een belastingadvieskantoor in Amsterdam doet voor u graag de volgende belastingaangiften:
 • Inkomstenbelasting
 • Omzetbelasting
 • Vennootschapsbelasting
 • Loonheffing
 • Dividendbelasting
 • Schenk- en erfbelasting
 • Aanvraag voorlopige teruggaaf
Laat u adviseren over de belastingaangiften voor uw bedrijf. Een belastingadviseur is op de hoogte van alle regels, wetten en mogelijkheden en dit kan voordelig voor u uitpakken. Misschien kunt u bijvoorbeeld profiteren van aftrekposten of een ondernemersaftrek waar u zelf nooit aan had gedacht. Een belastingadviseur weet precies welke regels er op uw bedrijf van toepassing zijn, zodat het belastingvoordeel voor u zo groot mogelijk wordt.

Contact met een belastingadvieskantoor in Amsterdam

Neem gratis en vrijblijvend contact op door het contactformulier in te vullen. U ontvangt offertes van verschillende belastingadvieskantoren uit (de regio) Amsterdam. Vergelijk zelf de offertes en kies het belastingadvieskantoor dat u het meeste aanspreekt. Geef in het contactformulier zo uitgebreid mogelijk de werkzaamheden weer die u wilt laten uitvoeren, zodat u een realistisch beeld krijgt van de kosten die daar bij komen kijken.
Belastingaangifte MKB ZZP